ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Защита на личните данни

Нашият уеб сайт адрес е: https://www.kubrat84.com/

Комисия за защита на личните данни

Комисия за защита на личните данни:

Адрес: гр София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 2
Телефон: (02) 915 35 18
Имейл: kzld@cpdp.bg
Уебсайт: www.cpdp.bg

Администратор на личните данни :
Лице за контакт: БОРИС КУБРАТОВ КАРПУЗОВ
КУБРАТ – 84 ЕООД
АДРЕС: гр. Кърджали, кв. Гледка
Телефон: +359 878 81 66 37
Email: apolon_impex@abv.bg

Лични данни, които обработваме за вас
Форма за контакт
Дефиниции на използваните данни: IP адрес, въведеното име, име или фамилия, имейл адрес, телефон за контакт и съобщение.  Действителните данни, които са подавани се съхраняват в базата данни на имейла на администратора на сайта. Този имейл ще включва IP адреса на подателя, точен час и дата, име, имейл адреса, телефон за контакт и съобщението.

Бисквитки
За да работи този сайт с правилно, пълните функционалности, понякога запазваме на вашето устройство малки файлове с данни, наричани бисквитки. Повечето големи уебсайтове също използват този метод.

Какво представляват бисквитките: Научете повече за бисквитките и как да ги контролирате: https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTP-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0

Вградено съдържание от други уебсайтове
В нашият сайт може да откриете линкове за препращане към други сайтове или социални мрежи. Ако решите да последвате тези препратки и използвате сайта, следва да се запознаете подробно с тяхната политиките за защита на личите данни.

Споделяне на личните данни
Ние не споделяме вашите лични данни с други фирми, организации и външни лица, освен ако не е налице достатъчно основание за това или едно от следните обстоятелства:

По причини от правен характер:
– по приложимия закон, наредба, законова процедура или влязло в сила държавно изискване.
– разкриване, предотвратяване или други действия във връзка с измама, технически проблеми или проблеми със сигурността;
– предприемане на мерки за защита срещу нарушаване на правата за защита на личните данни, собствеността или безопасността на нашите потребители

Изпращане и съхранение на личните данни
Запитванията, които са подадени се получават и съхраняват в базата данни на имейла на администратора на сайта.

Защита на личните данни
Може да споделяме Вашата информация, за да Ви предоставим продукти и услуги.
Защитата на личните данни за нас е отговорност, на която обръщаме много внимание и полагаме усилия за защита срещу неправомерно им използване.По-конкретно:

-Използваме SSL сертификат за сигурност.
-Изграждаме практиките си за събиране, съхранение и обработка на информацията за лични данни.
-Достъпът до личната информация е ограничен до служителите и представителите на фирмата ни.

Вашите права върху личните си данни
При изпращане на запитване чрез „форма за контакти“, която се намира в нашия уеб сайт, вие имате право да поискате да получите файл с личните данни, които съхраняваме за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да бъдете „изтрит” и да изтрием всички лични данни, които държим за вас.

Това не включва данни, които сме длъжни да пазим за административни, счетоводни, правни или охранителни цели.

Можете да заявите копие от личните данни, които съхраняваме за вас, като ни изпратите имейл или се свържете с нас на посочения телефон.
Ако имате въпроси относно нашата политика, моля свържете с нас по имейл.